Skip to main content

La davantera de Sant Vicenç dels Horts va marcar 26 gols la passada campanya al CE Òdena. Fotografia: CFM.

Nerea González (Barcelona, 1997) s’ha convertit en la setena incorporació del nou projecte a Primera Catalana del sènior femení del CF Martorell. La jugadora de Sant Vicenç dels Horts, que ocupa les posicions d’extrem i davantera, arriba procedent del CE Òdena (Segona Divisió) amb uns números extraordinaris: 26 gols en 29 partits de lliga. Nerea ha estat presentada al costat del coordinador del futbol femení de l’entitat, Carlos Prats.

El CF Martorell ha estat un dels rivals amb qui més vegades Nerea González s’hi ha enfrontat al llarg de la seva carrera en el món del futbol. Després d’iniciar-se al Sant Vicentí, ha vestit les samarretes de l’Atlètic Incresa, CF Pallejà i CE Òdena. “Des dels 12 anys m’hi he enfrontat moltes vegades. Jugar a Martorell suposa un canvi important en la meva trajectòria com a jugadora i una gran oportunitat per viure noves experiències”, admet Nerea. Les seves principals virtuds són la capacitat de lluita, la constància, el seu caràcter dins el terreny de joc i, sobretot, l’eficàcia golejadora. La davantera de Sant Vicenç dels Horts ve a sumar al duet atacant format per Susana i Garrido. En aquest sentit, el tècnic Issam El Azzouzi assegura que “Nerea és molt ràpida en atac, intel·ligent i treballadora. Ve a marcar diferències i aportar-nos molt poder ofensiu”.

Amb la incorporació de Nerea González, el CF Martorell haurà fet 7 fitxatges aquest estiu per reforçar el projecte del curs vinent amb el debut a Primera Divisió. “És un projecte ambiciós i bonic, al mateix temps. Cal que molt més clubs prenguin l’exemple del CF Martorell pel futbol femení”, sentencia. A més de Nerea, les cares noves del sènior femení són Jasmina Alarcón i Natalia Pérez (EF Olesa), Judith Sáez (Manu Lanzarote), Judith Sáez (Manu Lanzarote), Vanessa Quirós (UE Sant Sadurní d’Anoia) i Aroa Fernández (Athletic L’Hospitalet). En canvi, el conjunt martorellenc ha prescindit de Patri Muñiz, Núria Bonastre, Maria Llebaria, Lídia Enríquez i Sheila Rodríguez.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari