Skip to main content

El davanter arriba procedent del filial del Centre d’Esports Manresa. Foto: Arxiu personal

Nelson Verdrun (Oronel Oviedo, Paraguai 1997) s’ha convertit en el vuitè fitxatge del primer equip del CF Martorell per a la propera temporada. El jugador, que ocupa les posicions de davanter centre i extrem, arriba procedent del filial del Centre d’Esports Manresa, a Quarta Catalana. El jugador, resident a Súria, va combinar el filial amb el primer equip del conjunt manresà.

Arrelat a Catalunya des dels 9 anys, Nelson arriba amb la confiança del tècnic Albert Nualart. “Vaig coincidir amb ell al Gimnàstic Manresa. És un entrenador amb caràcter, amb un plantejament del futbol molt concret i que s’adapta perfectament al meu joc”. Dins el terreny de joc, el paraguaià destaca per ser “un guanyador nat”, apunta. La seva especialitat són els gols i espera aportar el seu gra de sorra a les files del primer equip del CF Martorell.

“L’Albert m’ha plantejat un projecte molt ambiciós, no només per aquesta temporada sinó a tres anys vista. Pressió? Cap. Tenim un objectiu molt llaminer, que és pujar de categoria. Sóc dels jugadors que no s’amaguen i no hi ha res més bonic que pujar de categoria. Ho intentarem des del primer dia”, explica Nelson.

Prova fallida al Bolton anglès

La carrera futbolística de Nelson Verdrun va començar ben aviat. Va iniciar-se a les files del 12 de Junio, de la seva ciutat natal, Oronel Oviedo. Als 11 anys va traslladar-se a Súria acompanyat per als seus pares. En la seva primera temporada al Gimnàstic Manresa en categoria cadet va despuntar anotant una cinquantena de gols. “L’experiència més bona va ser provar dues vegades per al Bolton… Al final no vaig acabar fitxant”, explica el paraguaià.

En categoria juvenil, va jugar a Divisió d’Honor amb el filial del CE Sabadell. Tot seguit, va provar sort al seu país jugant una sola temporada al Club Nacional de Paraguai per tornar al filial del CE Manresa, l’any passat. Amb l’arribada de Nelson Verdrun, el primer equip del CF Martorell ja suma 8 novetats per al curs vinent: Carles Pujol (sense equip), Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama), Max Maggath (UE Sant Andreu juvenil), Joan Pujol (UD Montserrat Igualada) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari