Skip to main content

La jugadora d’Olesa, acompanyada pel coordinador del futbol femení, Carlos Prats. Fotografia: CFM.

Natalia Pérez (Olesa de Montserrat, 2000) és la tercera cara nova del sènior femení del CF Martorell en aquesta temporada 2018-2019. La jugadora d’Olesa de Montserrat, que arriba procedent de l’EFO (Segona Divisió), ocupa les posicions de defensa i central. “M’agrada la intensitat en el joc de les meves companyes i el projecte que hi ha de futbol femení a Martorell”, diu. Pérez ha estat presentada al CE Torrent de Llops acompanyada pel coordinador de l’àrea femenina del CF Martorell, Carlos Prats.

L’olesana es convertirà en una de les peces bàsiques de l’eix defensiu martorellenc. El tècnic del CF Martorell, Issam El Azzouzi assegura que “Natalia és una jugadora molt hàbil, ràpida i contundent. Ens aportarà polivalència i solidesa defensiva”.  Després de patir-la com a rival dues vegades, Issam podrà comptar amb Natalia Pérez en les seves files. “El míster em coneix bé. Quan era entrenador a Can Boada ja m’hi vaig enfrontar i l’any passat, amb l’EFO, també”, admet la jugadora. Tot i la seva Joventut, el tècnic de Terrassa reconeix que “té molta projecció i molt marge de millora. Aquí pot créixer moltíssim”.

Natalia Pérez va ser una de les privilegiades de viure un dels partits per a la història del futbol femení del CF Martorell. El curs passat, vestint la samarreta de l’EF Olesa, va veure com el somni de l’ascens s’enterrava definitivament amb el gol de Susana Segura. “El partit va ser molt emocionant, amb molts nervis per part dels dos equips i amb un ambient fantàstic…. semblava un partit de Primera! Tant debò algun dia em toqui gaudir-lo a l’inversa”. L’olesana, que també va jugar al CF Pallejà, abans de tornar a casa seva reconeix que “el vestidor és un pinya. Per mi ha estat una de les claus de l’ascens. Vinc per sumar bon rotllo”. A més de Natalia Pérez, el CF Martorell ha incorporat Jasmina Alarcón (EF Olesa), Judith Sáez (Manu Lanzarote) i Judith Sáez (Manu Lanzarote).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari