Skip to main content

Pau Hernández (Martorell, 1999) torna al primer equip del CF Martorell per a reforçar la plantilla que dirigeix Javi Cuesta a Primera Catalana. Després d’un pas fugaç pel FC Sant Cugat, el martorellenc s’incorporarà a la disciplina blanc-i-vermella des d’avui i és previsible que debuti el 2022 amb una samarreta que ha vestit durant pràcticament tota la seva trajectòria.

Hernández tornarà al primer equip blanc-i-vermell tres anys després de fer-hi el salt des de juvenil i quan l’equip militava a Segona Catalana, de la mà d’Albert Nualart. Abans, va ser un dels integrants del juvenil del CF Martorell de categoria Preferent i va tancar aquesta etapa a la UFB Jàbac, a Nacional. La seva formació ha estat des de prebenjamí al CE Torrent de Llops, on fins i tot va aconseguir l’ascens del cadet a Preferent.

El curs 2021-2022 va començar-lo al FC Sant Cugat però en el mercat d’hivern s’incorporarà a les ordres de Javi cuesta per cloure la temporada més normal d’ençà que comencés la pandèmia.

Segons Hernández, aquest retorn suposa “tornar a casa”. En les files vallesanes, ha admès, “no ha anat com a mi m’hauria agradat, vaig voler provar una aventura diferent fora, però ara torno a casa”.

Deixa un comentari