Skip to main content

Marta Moragas, amb el tècnic Issam El Azzouzi, al CE Torrent de Llops. Foto: CFM

El primer equip femení ha fet oficial la incorporació de Marta Moragas (Terrassa, 1989), que prové del FC Can Boada. La jugadora de Rubí ocupa les posicions més ofensives i arriba amb la necessitat d’acabar amb la sequera golejadora que atravessen les martorellenques: cap gol en els últims tres partits. El tècnic explica que “la Marta aportarà un mica més en atac, que ja hem vist les dificultats que tenim. És una jugadora molt treballadora, amb actitud i la seva velocitat per a desbordar les defenses ens ha de permetre fer el salt de qualitat que ens falta”. Moragas, que va estrenar-se uns minuts en la derrota de dissabte davant la UD Tancat.

Recomanació expressa d’Issam

Marta Moragas va iniciar-se fa ben poc al món del futbol, l’any 2014, a Rubí. Després de jugar un any a l’equip on resideix, va defensar els colors del FC Can Boada, de Terrassa, durant dues temporades. Aquell primer any coincideix amb Issam a Can Boada, que ara l’ha duta a Martorell. “És un entrenador jove, però amb les idees molt clares. Sap molt bé el que vol i quina jugadora respon al que ell demana en cada moment. I el més important, transmet les ganes de millorar a cadascuna”, apunta Moragas.

Després de pocs dies trepitjant el CE Torrent de Llops, la jugadora de Rubí creu que “el CF Martorell és un club de futur per al futbol femení. La prioritat no només és el primer equip sinó que es compta amb una base que està creixent. M’ha agradat molt aquesta aposta per a les més petites”, conclou. Diumenge espera debutar com a titular a Santa Coloma de Cervelló i estrenar-se com a golejadora amb el CF Martorell.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari