Skip to main content

Antoni Vicente va ser l’entrenador de la UE Martorell durant tres temporades i mitja. Foto: Hemeroteca Regió7

El futbol martorellenc està de dol després de la mort, aquesta matinada, d’Antoni Vicente Cebrián (Gelida, 1955), qui va ser entrenador de la Unió Esportiva Martorell durant tres temporades (1997-2001). Vicente, veí de Vilafranca del Penedès, va marcar una etapa històrica del futbol martorellenc perquè el seu equip es va convertir en el primer que ascendia en la categoria més alta fins aleshores: Regional Preferent (categoria entre Primera Catalana i Primera Regional, aleshores).

Després d’una llarga etapa per a les banquetes de diferents equips de l’Alt Penedès, Vicente s’incorpora a la UE Martorell, l’estiu de 1997. El seu debut com a entrenador del conjunt martorellenc va ser a Callús (1-1). Després de dues temporades intentant l’ascens a Preferent, l’èxit va arribar el curs 1999-2000. La UE Martorell va proclamar-se campiona de Primera Regional (en la imatge de la dreta) el 21 de maig de l’any 2000 després d’un empat a casa davant la Joventut Prat (0-0). L’etapa de Vicente a Martorell va coincidir amb la presència dels dos clubs de la ciutat -la Unió Esportiva i l’Spòrting- en les mateixes categories i es va viure un moment apassionant amb la disputa de diversos derbis. A finals de febrer de l’any 2001 va ser cessat pels mals resultats i el va rellevar la seva mà dreta, Josep Maria Profitós.

A banda dels resultats esportius, a Vicente se’l recordarà, també, per ser un entrenador amb qui el seu principal reclam amb els seus jugadors era l’amistat i els valors entre les persones. Un tècnic proper i molt familiar que va deixar una empremta molt profunda entre la majoria de jugadors que van compartir el vestidor i una persona molt estimada. Alguns d’ells ja ho han expressat en les xarxes socials.

L’enterrament d’Antoni Vicente serà dimarts 27 de febrer (16.30 hores) a la basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès. Durant la jornada d’avui les seves despulles són al tanatori de la capital de l’Alt Penedès.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari