Skip to main content

L’egarenca, que combina les posicions de portera i davantera, vestirà de blanc-i-vermella. Fotografia: CF Martorell

Mireia Asensio (Terrassa, 1996) s’ha convertit en la setena incorporació del sènior femení del CF Martorell. La jugadora, que combina les posicions de portera i davantera, arriba procedent de l’EF Viladecavalls. “Sempre havia jugat de portera, però l’any passat vaig provar de fer-ho com a davantera i crec que seguiré en aquesta zona del camp”, explica Asensio. Arriba procedent de l’EF Viladecavalls, però anteriorment havia jugat a l’EF Olesa87 i al CE Esparreguera.

Asensio, acompanyada pel director esportiu de l’entitat, Jordi Galera i el coordinador del futbol femení, Carlos Prats, reconeix que “estic molt il·lusionada i amb un compromís gran de jugar en una nova categoria. Hi ha equips molt potents i haurem de donar-ho tot en cada partit. Això farà que haurem d’aprendre dels errors per seguir millorant a mesura que avanci el curs”. De la incorporació d’Asensio, el tècnic Issam El Azzouzi explica que “la seva doble funció de portera i davantera és la que ens ha convençut per fitxar-la. Sota els pals és àgil, ràpida i amb un toc exquisit amb els peus. Com a jugadora, és molt vertical, amb un bon u contra u i, sobretot, amb un xut potent”.

Amb aquest fitxatge, Issam El Azzouzi compta amb 6 cares noves més: Jasmina Alarcón i Natalia Pérez (EF Olesa), Judith Sáez (Manu Lanzarote), Nerea González (CE Òdena), Vanessa Quirós (UE Sant Sadurní d’Anoia) i Aroa Fernández (Athletic L’Hospitalet). Les martorellenques ja preparen el proper partit de preparació previst per aquest dissabte 8 de setembre (20 hores, CE Torrent de Llops) davant l’EF Manu Lanzarote.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari