Skip to main content

Meritxell Reyes, amb el coordinador Carlos Prats i el míster Issam El Azzouzi. Foto: CFM

El CF Martorell ha presentat Meritxell Reyes (Terrassa, 1993) com a nova jugadora per al primer equip femení. La jugadora, que ocupa les posicions de lateral i central, arriba procedent del Can Boada, de Terrassa. Reyes debutarà aquest dissabte al camp del Corbera en el debut de les martorellenques a la competició oficial.

Meritxell Reyes ha jugat sempre a futbol a Terrassa. Als 11 anys va canviar el bàsquet per al futbol i es va incorporar a la porteria de La Maurina, de Terrassa. Després va deixar els guants per fer-ho a la posició de lateral en tres equips més: San Cristóbal, Bonaire i Can Boada. “Sóc a Martorell per a l’Issam. Ell va fitxar-me per jugar a Can Boada i ara ho ha fet a Martorell. El fet de sortir de casa serà una bona experiència per a conèixer gent nova i enriquidora a nivell personal i des de l’àmbit esportiu”, explica Reyes.

Amb l’aval d’Issam

L’egarenca s’incorpora al femení del CF Martorell amb el vist-i-plau del míster Issam Azzouzi: “Per a nosaltres, la Meritxell és un reforç de luxe en les posicions defensives. D’una banda, aportarà velocitat, contundència i bona sortida de la pilota. I de l’altra, el fet que jugui en dues posicions ens garanteix alternatives i polivalència”. La plantilla del sènior femení la formen Susana Segura, Lorena Ventaja, Judith Martos, Jesica Rubio, Patri Muñiz, Alba Aranda, Cristina Gómez ‘Kitty’, Alexandra, Mireia Ros, Sheila Rodríguez, Jessica Gonçalves, Núria Bonastre, Judith Garrido, Ana Cot, Patricia Bonet , Glimer Acuña i Sonia Castellanos. Aquest dissabte (18.15 hores), el CF Martorell s’estrena al camp del CF Corbera.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari