Skip to main content

Max Maggath, amb la samarreta de la UE Sant Andreu conta el RCD Espanyol, el curs passat. Foto: Arxiu Personal

Max Maggath (Nuakchot, Mauritània 1998) serà una de les referències ofensives del primer equip del CF Martorell el proper curs. El jugador, afincat a Artés des de fa quatre anys, alterna les posicions de davanter i extrem esquerre i és un dels jugadors que arribat a petició del tècnic Albert Nualart.

El jugador de Mauritània s’ha compromès amb el CF Martorell després de tancar la seva etapa com a juvenil a la UE Sant Andreu, de Barcelona, a Divisió d’Honor. “Feia molt temps que el míster volia comptar amb mi. Ara serà una realitat a Martorell”, explica Max. Amb l’arribada de la seva família a Catalunya, Maggath va fitxar pel Gimnàstic Manresa, on va jugar-hi en les categories de cadet i juvenil. Anteriorment s’havia format al FTVZ, a la ciutat de Nuakchot.

Max Maggath arriba amb moltes ganes d’oblidar la temporada passada en què una lesió el va allunyar quatre mesos dels terrenys de joc. “Tinc ganes d’aportar moltíssim a l’equip, em considero un jugador ràpid, desbordant per la banda i oferint facilitats als meus companys en atac”, apunta el davanter. Amb la incorporació de Max Maggath, el primer equip del CF Martorell ja suma 6 novetats per al curs vinent: Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama), Joan Pujol (UD Montserrat Igualada) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari