Skip to main content

Mauro Lenhardy amb el directiu Jordi Parera en la seva presentació. Foto: CFM

Mauro Lenhardy (Barcelona, 1997) s’ha convertit en el primer fitxatge del primer equip del CF Martorell per a la temporada 2017-2018. El jugador de Gelida, que arribada procedent del CF Hortonenc (Tercera Catalana), ocupa la posició de lateral dret i pivot defensiu.

Als seus 20 anys, Mauro tornarà a vestir la samarreta del CF Martorell ja que ho va fer fa dues temporades a l’equip juvenil A, en categoria Preferent amb Pedro Sáez com entrenador. “Estava esperant aquesta trucada, em venia molt de gust tornar a Martorell. El projecte sedueix i espero guanyar-me la confiança del míster”.

El jugador de Gelida destaca per la seva intensitat en el terreny de joc. “Vaig a totes, no dono una pilota per perduda. Sóc dels que els agrada guanyar sempre”, explica Mauro en la seva presentació. Un dels motius pel seu retorn a Martorell és per trobar-se a excompanys amb qui va coincidir al vestidor com Guille Gámez o Carlos Donado.

De la seva anterior i curta primera etapa al CF Martorell -va jugar-hi un sol any-, Mauro assegura que “va ser un any molt bo, el vestidor hi havia molt bon ambient i vaig aprendre moltíssim amb Pedro Sáez com a entrenador”. Aquell curs els martorellencs van segellar la permanència a Preferent en el primer any en la màxima categoria juvenil que ha estat el CF Martorell.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari