Skip to main content

Inés Juan, Elisa del Estal i Brenda Pérez, amb les jugadores d’un dels equips femenins del CF Martorell. Fotografia: CFM

Les jugadores dels equips base del Club Futbol Martorell han tingut una visita molt esperada al CE Torrent de Llops. Aquest dimarts, tres jugadores del primer equip del RCD Espanyol -Inés Juan, Elisa del Estal i Brenda Pérez- han compartit una estona en una master class al terreny de joc amb les joves jugadores blanc-i-vermelles. En la master class també hi han assisit els diferents entrenadors dels equips martorellencs i el coordinador del futbol femení del CF Martorell, Carlos Prats.

Les jugadores del RCD Espanyol han arribat amb un somriure d’orella a orella després de la victòria de prestigi aconseguida davant el Llevant (2-1) i que va suposar tallar una ratxa d’onze jornades seguides sense fer-ho. La capitana del RCD Espanyol, Inés Juan, ha explicat que “sempre és bonic promoure el futbol femení. Estem molt agraïdes per la rebuda que hem tingut per part de les nenes de Martorell”.

Una altra blanc-i-blava ha estat la càntabra Elisa Del Estal, autora d’un dels dos gols en el darrer partit davant el Llevant. “Soc una persona molt propera i he rigut molt amb elles. Hem de valorar aquests moments perquè fa molts pocs anys això era impossible”. De la situació de les blanc-i-blaves a la Lliga Iberdrola, Del Estal ha assegurat que “amb el canvi d’entrenador em sento molt a gust i ara esperem segellar la permanència amb el desig que l’Espanyol faci el salt qualitatiu que necessita”.

Finalment, Brenda Pérez, ha explicat que “a vegades es té la tendència d’idolatrar-nos perquè som jugadores de Primera Divisió, però som persones com tothom. L’auge del futbol femení fa que la majoria de nenes et coneguin, s’apropin i et diguin que ets un referent per a elles”. La presència de Inés, Elisa i Brenda ha trencat la normalitat en els entrenaments habituals al CE Torrent de Llops aprofitant l’aturada de la competició. Aquest cap de setmana, el futbol s’atura amb motiu de la celebració del Carnaval.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari