Skip to main content

El CE Torrent de Llops serà l’escenari del millor futbol a Catalunya el 7, 8 i 9 de juny. Foto: AJM

El Club Futbol Martorell serà l’amfitrió de la 10a Festa del Futbol Català de la Federació Catalana de Futbol (FCF) que tindrà lloc al Complex Esportiu Torrent de Llops els dies 7, 8 i 9 de juny de 2019. Per cinquè any consecutiu, Martorell serà la seu de la Festa del Futbol Català, que agrupa les finals dels Campionats de Catalunya de futbol base i les de la Copa Catalunya de futbol sala base durant un cap de setmana i en una mateixa seu.

Després d’acollir les edicions del 2012, 2015, 2016, 2017 i 2018. Martorell tornarà a ser la seu del millor futbol i futbol sala del país.El CE Torrent de Llops acollirà una quarantena de partits de les fases finals de les lligues catalanes prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, tant masculí com femení. En aquest sentit, el president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, assegura que “per la nostra entitat és un honor poder ser, un any més, el club amfitrió de la gran festa del futbol català. Tenim la sort de disposar d’unes instal·lacions magnifiques, com és el CE Torrent de Llops, i és un premi per a la ciutat de Martorell poder viure tres dies del millor futbol base del país. Els nostres jugadors són afortunats de poder entrenar i jugar cada dia en un equipament com aquest”.

La FCF encara no ha confirmat l’acte de presentació oficial de la 10a edició de la Festa del Futbol Català. La resta d’edicions s’ha fet a la sala de sessions de l’Ajuntament de Martorell.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari