Skip to main content

Martorell tornarà a ser l’epicentre del millor futbol base català, i és que tornarà a collir la Festa del Futbol Català. Enguany, se celebrarà la dotzena edició, i repartida en dos caps de setmana, del 9 al 18 de juny, totes les categories de futbol i futbol sala base trepitjaran les instal·lacions martorellenques per buscar els campionats que tanquin la temporada 2022-2023.

Al CE Torrent de Llops es disputaran les finals de futbol, mentre que al Pavelló Esportiu Can Cases ho faran les de futbol sala. Les categories benjamí i aleví masculines seran les primeres a començar, ho farà el divendres 9 de juny amb les primeres semifinals. Aquell cap de setmana, es disputaran també les finals aleví i infantil femenina i benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i amateur masculines. Durant el segon cap de setmana, el 16 i el 18 de juny, tindran lloc les finals cadet i juvenil femenina.

El CF Martorell serà un dels clubs que participi en la seva organització, comptarà amb voluntaris que ajudaran els equips participants i col·laborarà en el correcte desenvolupament de totes les competicions.

Deixa un comentari