Skip to main content

Marc Orea és l’onzena cara nova del primer equip del CF Martorell. Foto: CFM

El primer equip del CF Martorell ha incorporat un nou fitxatge: Marc Orea. El jugador d’Esparreguera (1998) arriba procedent del CE Mercantil, de categoria Nacional juvenil, i ocupa la posició de central. És l’onzè fitxatge del tècnic Albert Nualart en el nou projecte a Tercera Catalana.

“He vingut a Martorell perquè conec el míster, havíem coincidit a Manresa i em fascina com treballa. Té les idees molt clares i m’agrada molt la seva filosofia”, així s’expressa Marc Orea, un cop ha signat el seu acord per a la temporada 2017-2018. L’esparreguerí considera que “m’he trobat gent molt seriosa, educada i treballadora i això també ha estat determinant per prendre la meva decisió”. I això que Orea tenia una oferta del filial del CE Manresa: “m’havien ofert la possibilitat de jugar amb el primer equip, però he acabat fixant per al Martorell perquè em sento identificat amb el projecte”, confessa.

A partir del 7 d’agost, Orea i els seus companys es posaran sota les ordres de Nualart per iniciar la pretemporada. “Si treballem pas a pas estic segur que recuperarem la categoria. Però, això mateix, hem d’anar pas a pas”, deixa clar el jugador d’Esparreguera. Orea va iniciar-se en la pràctica del futbol de ben petit al CE Esparreguera. També ha vestit les samarretes del CF Olesa, el Sant Ildefons, el CE Manresa, el CE Sabadell, el Marganell i el CE Mercantil.

El jove jugador d’Esparreguera és l’onzena cara nova del primer equip del CF Martorell per al proper curs, a més de Juan Antonio Balada i Carlos Donado (juvenil A), Nelson Verdrun (CE Manresa), Carles Pujol (sense equip), Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama), Max Maggath (UE Sant Andreu juvenil), Joan Pujol (UD Montserrat Igualada) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari