Skip to main content

Marc Ciurans substitueix Manuel Fernández al capdavant del juvenil B. Foto: CFM

Marc Ciurans (Barcelona, 1991) és el nou entrenador del juvenil B del CF Martorell en substitució de Manuel Fernández, qui ha deixat el càrrec per incompatibilitat amb la feina. Aquest divendres, Ciurans ha estat presentat com a nou tècnic acompanyat pel president de l’entitat, Josep Ramon Vigueras. El nou entrenador debutarà aquest diumenge 3 de desembre (12.00 hores) al CE Torrent de Llops davant el Levante Les Planes.

Aquesta setmana s’ha confirmat el segon relleu a les banquetes del CF Martorell. Primer va ser Rodrigo Betrián, al cadet A i ara ha estat Manuel Fernández, al juvenil B. Amb el tècnic de Sant Andreu de la Barca a la banqueta no han trobat la regularitat desitjada en la seva estrena a Primera Divisió. En 9 jornades, el CF Martorell ha sumat tres victòries i sis derrotes i amb 9 punts ocupa la zona baixa de la classificació.

Marc Ciurans arriba al CE Torrent de Llops després de formar-se al seu poble, Castellbisbal on va iniciar-se ben jove, als 13 anys. Més endavant va dirigir la PB Castellbisbal, el Can Vidalet (equips base i coordinació) i des de fa un any és el director general de la PB Castellbisbal. “Afronto aquesta nova etapa amb moltes ganes i il·lusió. El CF Martorell és un club de referència i amb el qui n’he estat rival durant moltes temporades”, assegura Ciurans.

El nou tècnic ja coneix els seus jugadors. “Les primeres sensacions amb el grup són bones. L’equip té ganes de canviar la dinàmica i, sobretot, moltes ganes d’aprendre!”, reconeix. A l’hora de parlar d’objectius, Ciurans deixa clar que “és massa aviat per parlar de permanència. El que farem és competir cada setmana per intentar trobar quin és el nostre sostre”, remarca.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari