Skip to main content

Els martorellencs tenen un partit de màxima dificultat davant el CPUD Màlaga. Fotografia: Marta Gila Santafè

El 8 d’abril passat, fa gairebé 7 mesos, el CPUD Málaga va assaltar el CE Torrent de Llops (2-3) després de més d’un any sense perdre en un duel que, a més, va provocar la pèrdua del liderat a Tercera Catalana i va obligar els martorellencs a fer un final de temporada perfecte per assolir el campionat i l’ascens a Segona. Aquella va ser l’última derrota del CF Martorell a casa i el conjunt de Sant Boi de Llobregat es va convertir en el botxí d’Albert Nualart ja que en la primera volta els martorellencs van deixar-se escapar dos punts quan tenien el partit coll avall a l’inici de la segona part (2-2).

“Ens coneixem molt bé, va ser l’únic equip que no vam saber guanyar l’any passat a Tercera i tenim moltes ganes de seguir sumant per victòries a casa”, explica el tècnic Nualart. Els dos equips estan separats per 5 punts i els martorellencs no volen perdre de vista el líder, l’Atlètic Júnior que jugarà el dia abans a El Prat. Els martorellencs recuperen Serrats, que es va perdre el duel davant la UD Can Tries per sanció.  Després de 8 jornades de campionat, l’entrenador de Viladecavalls assegura que “m’agrada la mentalitat que està tenint el meu equip tot i la categoria nova.  Aquesta ambició és la que ens ha portat a ser en el grup capdavanter de la lliga”. Mentre la cobertura defensiva està tenint continuïtat en l’onze inicial, Nualart ha de fer un trencaclosques en la part ofensiva: “estem patint lesions i sancions i no he pogut comptar dues jornades seguides amb els mateixos jugadors d’atac”, lamenta el tècnic.

La tornada de Cueva

El duel davant el CPUD Màlaga té un al·licient afegit: la tornada de Juan Cueva, el tècnic qui més partits ha dirigit el CF Martorell: 144. L’entrenador d’Esparreguera tornarà a asseure’s al CE Torrent de Llops i complir amb el seu particular idil·li: sempre que s’ha enfrontat al seu exequip ha acabat tombant els martorellencs: “venim de fer una setmana molt bona d’entrenaments i l’equip està molt motivat de guanyar un dels candidats a l’ascens. Cap equip ha estat capaç de guanyar al CE Torrent de Llops i nosaltres intentarem ser els primers”, diu Cueva. L’entrenador dels malaguistes reconeix que “els he vist jugar auest any. Son jugadors amb molta projecció i juguen a un ritme molt alt. Son avions!”. Cueva no podrà comptar amb Diego Pereira, qui haurà de cumplir un partit de sanció.

Els precedents juguen, també, a favor dels de Sant Boi de Llobregat on només han perdut un dels quatre partits que han disputat al CE Torrent de Llops. A més de la victòria del curs passat (2-3), el CPUD Málaga va vèncer a Martorell els cursos 2012-13 (1-2) i va empatar un any abans (1-1). L’única victòria del CF Martorell va ser la temporada 2014-15 (3-1).

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari