Skip to main content

El primer equip juga aquest dimecres, 26 d’agost, al CE Torrent de Llops. Foto: CFM

La pretemporada no s’atura per al primer equip del CF Martorell. Després de gairebé quinze dies de treball físic, el tècnic Albert Nualart comença a buscar les eines al terreny de joc que han de servir durant la temporada per a complir amb l’objectiu de l’ascens a Segona Catalana.

Aquest dimecres (20 hores, CE Torrent de Llops), el CF Martorell disputarà el quart partit de preparació davant un altre rival de Segona Catalana, l’Olímpic Can Fatjó. El conjunt de Rubí és un vell conegut per als martorellencs. El curs passat, el CF Martorell va empatar a casa (2-2) i va caure a domicili (4-2). L’equip de Nualart ha jugat tres partits de pretemporada fins ara amb un balanç d’una victòria (5-1 AE Piera), un empat (1-1 Atlètic Piferrer) i una derrota (3-1 Can Trias).

Nualart explica que “anem pel bon camí. La derrota de diumenge va ser per dos errors puntuals, però la dinàmica de l’equip és bona. Penseu que estem provant moltes coses per arribar al primer partit de lliga amb les millors condicions possibles”. Després del partit davant l’Olímpic Can Fatjó, el primer equip disputarà un darrer compromís de preparació aquest dissabte 26 d’agost (18h, CE Torrent de Llops) davant el CP Sarrià. La setmana següent, els martorellencs ja prepararan el debut a la lliga al camp del Castelldefels B.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari