Skip to main content

Lluís Garcia formarà parella amb Joan Pujol a la porteria del primer equip aquest curs. Foto: Arxiu personal

El tècnic del primer equip del CF Martorell, Albert Nualart, ja té la parella que ocuparà la porteria de la temporada 2017-2018. Lluís Garcia (Sallent, 1994) és la darrera incorporació -la dotzena- del nou projecte. El porter arriba procedent del CE Sallent, de Segona Catalana i s’uneix a Joan Pujol a la porteria martorellenca.

“Conec el míster perquè m’havia entrenat en el passat. Va posar-me el projecte del CF Martorell sobre la taula, és amb cara i ulls i estic segur que amb tots els companys farem una molt bona temporada. L’objectiu serà l’ascens a Segona Catalana, però tot i ser a Tercera, treballar com si fóssim en categories superiors”, explica el nou porter.

Lluís Garcia s’ha desfet en elogis cap al tècnic Albert Nualart, amb qui va coincidir en el passat. “És un entrenador exigent i que aconsegueix treure el màxim potencial de cada jugador. Content de tornar a treballar amb ell, i amb ganes de començar a entrenar”, apunta. La plantilla està convocada el proper 7 d’agost per iniciar la pretemporada.

Porter des dels 13 anys

La carrera futbolística de Lluís Garcia va fer un canvi decisiu als 13 anys. El sallentí explica que “de ben petit era davanter, fins que als 13 anys em vaig posar a la porteria i no m’he mogut des de llavors, tot i que no he perdut el toc amb els peus”. Va iniciar-se al futbol base del CE Manresa fins a la categoria juvenil a Preferent. L’etapa sènior va debutar al primer equip de la UE Avià, de Primera Catalana i, per motius laborals, va fitxar pel Wembley FC, de Londres. Una lesió va tallar en sec la seva progressió al futbol anglès. Quan va tornar a Catalunya va incorporar-se al CE Sallent, de Segona Catalana.

El porter de Sallent és la dotzena cara nova del primer equip del CF Martorell per al proper curs, a més de Juan Antonio Balada i Carlos Donado (juvenil A), Nelson Verdrun (CE Manresa), Carles Pujol (sense equip), Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama), Max Maggath (UE Sant Andreu juvenil), Marc Orea (CE Mercantil juvenil), Joan Pujol (UD Montserrat Igualada) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari