Skip to main content

Els martorellencs es van deixar encaixar un gol, dissabte, davant l’Atlètic Incresa. Foto: CFM

Corria el minut 35, a les acaballes del primer temps quan un dels jugadors de l’infantil C del CF Martorell va interpretar, de forma equivocada, un bot neutral favorable a l’Atlètic Incresa. L’acció va acabar amb el gol de l’empat dels martorellencs (1-1) i l’àrbitre Soto González va xiular el descans. “Va ser una jugada molt estranya”, explica Arnau Fábregas, tècnic de l’infantil C del CF Martorell. Mentre els jugadors marxaven cap als vestidors, Fábregas va parlar amb l’àrbitre: “em va explicar la jugada i em va dir que l’acció feta pel meu equip era lletja”, afegeix.

Un cop el cos tècnic del CF Martorell va accedir al vestidor va parlar directament amb el jugador. “Em va reconèixer que no sabia adonat que la pilota era favorable a l’equip visitant. Ell estava descol·locat, no entenia res”, diu Fábregas. Un cop al vestidor, el tècnic va explicar als jugadors el gest que farien a l’iniciar la segona part. “La decisió va ser ràpida i unànime entre el cos tècnic i els jugadors ho van comprendre”, recorda. Quan l’àrbitre va xiular l’inici de la segona part, els martorellencs van posar en joc la pilota i van cedir-la a l’Atlètic Incresa que va poder marcar l’1-2 sense cap oposició. El partit va acabar amb la victòria de l’equip de Molins de Rei (1-3).

“L’errada no és individual sinó col·lectiva. En aquest cop quan tu t’equivoques has de rectificar i demanar perdó. La millor manera era deixar-nos marcar un gol”. Aquest acció de fair play ha estat molt aplaudida per uns i altres. Fábregas té molt clar que “aquí som per ensenyar a jugar a futbol i també per educar els valors en l’esport”. La junta directiva del CF Martorell ha felicitat al cos tècnic i a la plantilla de l’infantil C pel gest de fair play que van tenir, dissabte passat, al CE Torrent de Llops.

 

 

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari