Skip to main content

L’infantil A ha començat a córrer aquesta tarda al CE Torrent de Llops. Foto: CFM

L’infantil A, que jugarà una temporada més a Primera Divisió, ha iniciat la pretemporada aquest dilluns 28 d’agost. David Gimeno seguirà sent l’entrenador de l’equip per tercer curs consecutiu i encadenarà set temporades com a tècnic del futbol base del CF Martorell. A més, estarà acompanyat per Joel Paredes a la banqueta. L’objectiu serà la formació de jugadors i mantenir la categoria.

La plantilla de l’infantil A del CF Martorell la formen Miquel Estévez, Pau Carles, David Belmonte, Carles Martín, Aaron Peláez, Marc Conesa, David Pachón, Fernando Jordan, David Cáceres, Alejandro González, Bryan Diéguez, Guillem Moreno, Adrià Escolano, Martí Perelló, Marcel Garcia, Pau Querol, Oriol Navarro, Pol Mates, Justin Iván Vargas i Miguel.

El tècnic David Gimeno explica que “comencem una nova temporada il·lusionant amb l’objectiu prioritari de seguir formant jugadors i persones. A partir d’aquí, intentarem mantenir una bona dinàmica de joc i de resultats sense marcar-nos cap objectiu més enllà de la permanència a la categoria”. La competició oficial començarà l’1 d’octubre i encara no s’ha fet públic el calendari.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari