Skip to main content

L’equip de Nualart ha encaixat la primera derrota de la pretemporada. Foto: Svetlana Akimova

El primer equip del CF Martorell ha perdut, aquest vespre, al camp de la UD Can Trias, de Segona Catalana (3-1) en un matx més igualat del que ha acabat reflectit en el marcador final. Aquesta és la primera derrota de la pretemporada després de sumar un triomf davant l’AE Piera (5-1) i un empat davant l’Atlètic Piferrer (1-1).

El partit s’ha complicat ben aviat fruit d’una errada defensiva dels martorellencs que ha servit a Juan Fornieles per avançar el Can Trias als quaranta segons de joc (1-0). La reacció del CF Martorell ha estat ràpida i efectiva. Un minut més tard, una assistència d’Abde en una jugada d’estratègia, l’ha atrapada Adrián Arrébola per fer l’empat (1-1).

El primer temps ha estat marcat per la igualat en el terreny de joc. Nualart ha seguit fent proves de cara a l’inici de lliga i el Can Trias ha tingut la millor oportunitat en un mà a mà amb Joan Pujol, però el porter olesà ha fet la millor aturada del matx. Als martorellencs els ha faltat continuïtat en atac i ha disposat de dues ocasions de perill sense encert.

En la represa, els dos equips s’han exigit moltíssim oferint un nivell alt de joc. El CF Martorell ha posat de manifest la seva pressió en la sortida de la pilota del conjunt de Viladecavalls. Però, en una jugada aïllada, Álvaro Ávila ha engaltat una volea espectacular que ha sorprès Lluís Garcia (2-1). Amb menys determinació que en altres partits però oferint la millor versió, els martorellencs no han sabut igualar l’enfrontament. I en temps de descompte, el Can Trias ha fet l’1-3 definitiu, altre cop executat per Juan Fornieles aprofitant un desajust defensiu a la sortida d’un córner.

El proper partit de pretemporada serà aquest dimecres, 23 d’agost (20.00 hores), davant l’Olímpic Can Fatjó, al CE Torrent de Llops.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari