Skip to main content

Les martorellenques volen tancar el 2017 sumant la quarta victòria consecutiva. Foto: CFM

Femení | Sènior | CF MARTORELL vs CF Gelida 

Tres victòries seguides han rellançat les pretencions de les martorellenques de ser en la part més alta de la classificació. Afincades al tercer lloc i amb la mirada posada al líder, que és a quatre punts, l’equip d’Issam El Azzouzi no ha de tenir cap mirament davant el cuer, el CF Gelida. Les gelidenques han sumat per derrotes tots els seus partits i, a priori, es preveu un partit plàcid per a les martorellenques. Una jornada en què s’enfronten primer i segon classificat i que podria ser encara més rodona per al CF Martorell.

Femení | Cadet-Juvenil A | CF MARTORELL vs CD Cubelles

L’equip d’Abde Haddouch no troba la regularitat desitjada aquesta temporada i té l’oportunitat de superar el seu proper rival a la classificació ja que ara mateix estant separats per dos punts. Les martorellenques necessiten trobar a casa el seu principal aliat i no es poden refiar d’un Cubelles que ve amb la moral reforçada després de sumar dues victòries seguides.

Femení | Cadet-Juvenil B | Sant Vicenç At. Vicentí vs CF Martorell

Les martorellenques es troben en el seu millor moment del curs després d’encadenar tres victòries i un empat en les últimes quatre jornades de lliga. A més, el conjunt de Jonathan Montáñez fa tres partits que no encaixen cap gol i això demostra que la solidesa defensiva està sent una bon argument sobre el terreny de joc. Això sí, es trobaran un equip que s’està aixecant i que, en cas de guanyar, podria superar per gol average a les martorellenques.

Femení | Infantil-Aleví A | AE Abrera vs CF MARTORELL

L’equip d’Anabel Chiquero i Noemí Ginés necessita seguir pressionant el líder CF Pallejà, que és a només tres punts. Per això les martorellenques, segones, no poden fer cap concessió davant un AE Abrera que es troba a la part baixa de la classificació i que només ha sumat dos triomfs en tot el curs. De seguir amb la mateixa línia, el CF Martorell mantindrà el pols obert per després de l’aturada de Nadal.

Femení | Infantil-Aleví B | CF MARTORELL vs Juventut 25 Septiembre

El CF Martorell ha posat la directa en la zona de privilegi de la classificació amb tres victòries seguides. El conjunt de Danae Moreno i Núria Esteve no es pot refiar d’una Juventut 25 Septiembre que és a la part baixa i que només ha guanyat un partit en tot el curs. Una victòria no només serviria per acabar amb una nova alegria abans de l’aturada sinó que refermaria la candidatura de les martorellenques en la lluita pel liderat.

Femení | Benjamí-Aleví | CF MARTORELL vs Fontsanta Fatjó CD

Dues victòries seguides han reforçat la moral de l’equip de Pepo que busca una tercera abans de tancar el 2017. Les martorellenques es trobaran un equip que suma 6 punts més, però volen demostrar que la seva millora també es pot traduir amb millors resultats davant d’equips més forts.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari