Skip to main content

El primer equip del CF Martorell acumula els primers 10 dies de pretemporada amb l’objectiu d’arribar a l’estrena a la lliga amb les màximes garanties. El tècnic Albert Nualart encara no ha pogut comptar amb tots els efectius ja que alguns jugadors es troben de vacances. Després de la victòria davant l’AE Piera (5-1) en l’estrena de la pretemporada, aquest dijous (20.00 hores, CE Torrent de Llops), els martorellencs rebran l’Atlètic Pifarrer, un equip de Barcelona que juga a Segona Catalana.

“Encara és massa aviat per a treure conclusions. La prioritat és ara el treball físic i, sobretot, que en aquests partits de preparació els jugadors vagin agafant automatismes dins el terreny de joc”, explica el tècnic Albert Nualart. Tot i això, “encara falta molt, tres setmanes de treball per arribar bé en el primer partit a Castelldefels”, afegeix. L’Atlètic Pifarrer també jugarà el seu segon partit de preparació en aquest estiu. L’estrena va acabar amb derrota per als barcelonins al camp del Begues (2-1).

Canvi de data de l’amistós a Tàrrega

El tercer partit de pretemporada del CF Martorell era previst per aquest dissabte 19 d’agost al camp de la UE Tàrrega, de Segona Catalana. Aquest enfrontament es disputarà, finalment, el diumenge 27 d’agost. Així, el proper compromís de l’equip de Nualart serà aquest diumenge 20 d’agost al camp de la UD Can Trias, de Segona Catalana (19.00 hores).

El CF Martorell jugarà dos partits més de preparació al CE Torrent de Llops davant l’Olímpic Can Fatjó, de Segona Catalana, el 23 d’agost (20.00 hores) i davant el CP Sarrià, de Segona Catalana -en horari per confirmar-, el 26 d’agost. L’últim partit abans del debut a la lliga serà el 27 d’agost a Tàrrega.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari