Skip to main content

Els martorellencs tornaran a jugar la Copa Catalunya amateur quatre anys després. Foto: Enric Albarracín

L’Athletic Rubí és el rival del CF Martorell en la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya amateur 2018-2019. Així ho ha decretat el sorteig que s’ha fet a la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF) en un bombo on hi han accedit els classificats de la segona eliminatòria, els campions de Segona, Tercera i Quarta Catalana. El conjunt del Vallès Occidental ha finalitzat el curs com a campió del grup 6è de Tercera Catalana amb 73 punts, tres més que el segon classificat, la UD San Lorenzo. El partit es jugarà aquest diumenge 3 de juny, a les 16.00 hores, al CEM Can Roses, de Rubí.

El primer rival en aquesta edició de la Copa Catalunya pels martorellencs és de nova creació. Es va fundar fa dues temporades i en aquest curt període de temps ha aconseguit dos ascensos de forma consecutiva -de Quarta a Segona Catalana-. Carlos Esteban, amb 25 gols, i Genís Torres, amb 18 són les principals amenaces ofensives de l’Athletic Rubí. El curs passat van caure en la segona eliminatòria davant el CF Corbera (5-2).

L’única participació, a les portes de semifinals

El vincle del CF Martorell de la Copa Catalunya és positiu. Aquesta serà la segona participació en aquesta competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) en els darrers cinc anys. En el seu debut, el CF Martorell dirigit per Pedro Sáez va ser capaç de superar dues rondes desfent-se de la UE Palma de Cervelló i el CE Olivella. El CP Sarrià va deixar fora de les semifinals als martorellencs superant-los als penals després que el partit disputat al CE Torrent de Llops acabés amb empat (2-2) gràcies a dos gols d’Abde.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari