Skip to main content

Els martorellencs volen premiar l’afició amb la primera victòria a Primera Catalana. Fotografia: Marta Gila

El CE Torrent de Llops viurà una festa grossa -diumenge (10.00 hores)- si el temps no fa la guitza amb la presentació oficial dels equips de la temporada 2019-2020. Serà l’aperitiu del duel de Primera Catalana entre el primer equip del CF Martorell i la UE Valls. Després de dos empats consecutius, l’equip d’Albert Nualart buscarà la primera victòria en la nova categoria per seguir invicte.

“L’equip va estar molt millor en el segon partit a Castelldefels que en el debut a casa i podíem haver sumat els tres punts. Només per petits detalls ens vam haver de conformar amb un empat”, assgura el porter Marc Ollé, qui ha estat titular en les dues primeres jornades per una lesió que pateix Toni Domínguez. L’egarenc confessa que “em sento molt bé a l’equip, tinc la confiança dels companys i diumenge tenin una nova batalla on intentarem sumar els tres punts”.

El CF Martorell i UE Valls compten amb dos punts després de dues jornades de lliga i encara no coneixen la victòria aquest curs. L’equip del Baix Camp ve d’un empat a casa davant El Catllar (2-2) -proper rival dels martorellencs- després de veure com els visitants li igualaven un 2-0 a favor. En la primera jornada, el desenllaç va ser el mateix però a la inversa. Els vallencs van ser capaços d’igualar un 2-0 en contra per esgarrapar un punt a domicili.

“Tenim ganes de sumar la primera victòria a Primera Catalana, les sensacions són bones”, reconeix Michael Pico, qui des de la seva arribada a Martorell és dels jugadors més intocables per al tècnic Albert Nualart. El jugador reconeix que “fa anys que ens coneixem, se el que em demana i intento correspondre-li en cada partit”. Serà la primera vegada que el CF Martorell i la UE Valls s’enfrontin en un partit oficial.

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS

Aquest diumenge tindrà lloc la presentació oficial dels equips de la temporada 2019-2020. Els jugadors i entrenadors del club estan convocats a les 8.45 hores. És imprescindible que ho facin vestits amb la roba oficial del club des de casa ja que no hi haurà la possibilitat de disposar de vestidors. Així, els jugadors i tècnics tornaran a desfilar per al CE Torrent de Llops, com és habitual en aquest acte de presentació.

En l’acte hi haurà la presència del president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, acompanyat per la junta directiva, a més de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari