Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ha posat punt i final a la pretemporada més llarga de les darreres dècades i ultima una tornada a la competició que serà a domicili. La plantilla dirigida per Albert Nualart va cloure la preparació amb un empat davant l’EE Guineueta (1-1) i ja mira al primer enfrontament de la lliga regular, que enguany tindrà un format de competició nou. En la primera fase, enquadrat al sotsgrup 2B, viatjarà fins a sis ocasions a la província de Lleida, mentre en tres ho farà dins la comarca.

I el bagatge previ dels martorellencs es queda en un triomf davant el CE Lloret, tres derrotes (contra el el CF Les Franqueses, el FC Santfeliuenc i el FC Andorra) i un empat davant l’EE Guineueta. Cinc partits en què la plantilla ha començat a rodar les 11 cares noves del curs. Sobre els partits de preparació, Nualart creu que han fallat en les segones parts, i tot i que encara tenen molt camí per recórrer, opina que “estem millor del que podríem estar, tot i que ens falta una mica encara”.

Des de l’estada a Andorra fins el partit de l’EE Guineueta del passat diumenge, no tots els jugadors han pogut participar dels partits i els entrenaments. “Ens falten 8 jugadors, que no són pocs, però confio a recuperar-ne 3 o 4 per a aquesta setmana”, ha explicat Nualart. Martí Ramos, José Balada, Marc Serra i Pau Hernández, inèdits aquesta pretemporada, podrien tornar a les sessions en pocs dies. Sobre la resta de jugadors nous, l’entrenador de Viladecavalls lloa el pas endavant que han fet: ” hem guanyat qualitat en altres zones del camp, en tenim més respecte l’any passat”.

La temporada 2020-2021 serà una de les més incertes i Nualart, conscient de la dificultat afegida que tindrà, vol anar poc a poc: “aquest curs és molt complicat, la situació és difícil i estranya, no sé què passarà, i volem anar dia a dia”. El primer pas, però, serà al CEM Guinardó, on s’enfrontarà a un FC Martinenc a qui ja va guanyar la temporada passada. Enguany, diu Nualart, el duel pot ser més exigent encara. “És un rival duríssim, nosaltres arribem una mica justos i això ens dificulta l’inici; competirem, però esperem que sigui complicat per a ells també”, ha exporessat.

 

 

Deixa un comentari