Skip to main content

Els torneijos han estat un atractiu durant la Setmana Santa. Foto: Cargol Comunicació

El futbol ha tingut continuïtat per a molts equips del CF Martorell durant la Setmana Santa tot i l’aturada de la competició oficial. A banda de la participació a torneijos, el més destacat han estat els dos campus (de tecnificació i específic de porters) i les jornades de captació de futbol femení que han tingut lloc al CE Torrent de Llops. La presència d’exjugadors professionals -Albert Lopo i Jacinto Ela- han reforçat més el format del campus adreçat als infants.

El CF Martorell ha organitzat dos torneijos de Setmana Santa en categoria cadet i aleví, respectivament. En categoria cadet, el CE Mercantil es va proclamar campió després de superar en la final a la UD Viladecans (4-0). En el partit pel tercer i quart lloc, el duel entre martorellencs, el cadet B es va imposar al cadet C (2-0). En categoria aleví, el CE Sant Pere de Riudebitlles va ser el guanyador del torneig després de vèncer el CF Vinyets Molí Vell (1-2) en la final. En el partit pel tercer i el quart lloc, el CF Martorell B (un combinat de benjamins i alevins dirigit per David Gimeno) va superar el CF Martorell A (amb Adri Garrido com a entrenador) per 4 a 2.

Costa Daurada Cup, Mare Nostrum Cup i Pubilla Cases

D’altra banda, els equips femenins van participar al Costa Daurada Cup 2018 en tres combinats (G12, G14 i G16). En la categoria G12, les martorellenques van perdre clarament davant la UD Levante (11-0) i CD Sant Gabriel (0-10). En la categoria G14, el CF Martorell va estrenar-se amb una victòria davant l’Oiartzun (3-0) i una derrota per la mínima davant l’Añorga (0-1). En l’encreuament de vuitens de final, les martorellenques van perdre per la mínima davant el Pauldarrak (0-1) i van caure eliminades. I en la categoria G16, dos empats seguits en la primera fase davant la UD Levante (0-0) i Añorga (1-1). A vuitens de final, el CF Martorell va caure als penals després de l’empat sense gols davant el CD Éibar (0-0).

En el Mare Nostrum Cup, l’aleví C de Joel Paredes va superar la fase de grups després de dues victòries davant el Monnegre Saragossa (6-0) i l’Astros (8-0) i una derrota davant la UE Bordeta (3-1). Després de classificar-se com a segon de grup, el CF Cerdanyola -qui acabaria sent el campió del torneig- el va deixar fora als vuitens de final (0-3). D’altra banda, en el Torneig de Pubilla Cases, l’aleví B de Salva García no va superar la primera fase de grups després de dues derrotes davant l’AE Prat (2-0) i el CE Pubilla Cases (6-0). En el darrer partit del torneig, els martorellencs van golejar el CF Sant Andreu de la Barca (8-2).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari