Skip to main content

Aquest dilluns tots els equips ja entrenaran al CE Torrent de Llops. Foto: CFM

El dilluns 4 de setembre està assenyalat amb vermell per a la majoria de jugadors del CF Martorell. És el dia de tornada als entrenaments per als equips infantils (excepte l’A que va començar una setmana abans), aleví, benjamí i prebenjamí, a més, de tots els equips femenins (de sènior a benjamí-aleví). Des de primera hora de la tarda fins a la nit, el CE Torrent de Llops acollirà una munió de futbolistes del CF Martorell.

En categoria infantil, la plantilla de l’infantil B es posarà sota les ordres de David Hernández; Arnau Fàbregas i Sergi Garcia, al C i Víctor Marco, a l’infantil D. En categoria aleví, Joel Paredes acompanyat de Christian Marín dirigiran l’A; Salva García, el B; Xavi Marco, el C; Manel Álvarez i Maite Almagro, el D; Adrià Garrido, l’E; Isaac Garre i Marc Morillas, el F i Sergio Alonso i Martín Cañizares, el G.

En categoria benjamí, l’A l’entrenaran Arnau Fàbregas i Pau Bonastre; el B, Sergi Duque i Gerard Fàbregas; el C, Sergi Garcia i Pau Garcia; el D, Albert Cano i Martín Cañizares; l’E, Manolo Chavero La Ossa i Álex Martín; el F, Ferran Povill i Joseph Adrián Morales i el G, Ivan Leiva i David García.

En categoria prebenjamí, Víctor Rodríguez i Cristian Cascón seran els tècnics de l’A; José Antonio Bermudo, del B; Marc Fabra i Mario Rodríguez, del C i Sergio Arrevola, del D. Finalment, en categoria promeses, l’A serà dirigit per Alba Moreno i el B, per Víctor Marco. La coordinació de futbol-7 anirà a càrrec de Pedro Sáez, a més de dos ajudants: David Gimeno i Manuel Chavero La Ossa i Sergi Ordóñez, com a entrenador de porters.

També, torn per al femení

Issan El Azzouri, acompanyat per Fouad Bellasfar, dirigiran la primera sessió per al primer equip femení. La plantilla del cadet-juvenil, amb Abde Haddouch; el cadet-infantil, per Jonathan Montañez i Francisco Montañez; l’infantil-aleví A, amb Anabel Chiquero i Noemí Ginés; l’infantil-aleví B, per Danae Moreno i Núria Bonastre i el benjamí-aleví, per José María Salinas ‘Pepo’. La coordinació de la branca femenina del CF Martorell anirà a càrrec de Carlos Prats amb José María Salinas ‘Pepo’ com a ajudant.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari