Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ha començat aquesta tarda la pretemporada del curs 2021-2022 al Complex Esportiu Torrent de Llops i ha permès Javi Cuesta, el nou tècnic blanc-i-vermell, conèixer els jugadors de l’equip. Amb una sessió d’unes dues hores, i alternant el treball físic amb el tàctic, els blanc-i-vermells han fet la primera presa de contacte. El president del club, Rafa Garcia, acompanyat per la resta de membres de la junta directiva, han rebut l’equip abans de començar l’entrenament.

La plantilla que dirigirà Javi Cuesta té per davant un període de preparació de sis setmanes amb vuit partits amistosos abans no comenci la lliga regular, el proper 3 d’octubre, davant la UD Viladecans. El primer test serà en el torneig Josep Ramon Vigueras previst per a dissabte 21 d’agost, davant el conjunt juvenil del CF Cerdanyola.

L’equip de Javi Cuesta sumarà fins a nou fitxatges, i que són Carles Caballeria, Òscar Peña, Ross Willox, Àlex Torres, Hugo Sabán, Marc Carbonell, Christian Alarcón, Bernat Sansano i Toni Domínguez. Respecte el curs passat, seguiran Martí Ramos, Eric Arévalo, Guille Gámez, Marc Saldaña, Martí Rafanell, Xavi Marco, Jesús Peñarrubia, Enric Soriano, Xavi Torres i Souleiman Touray. Els juvenils Guillem Vilella, Carles Serván, Marcos Sinobas, Fran Rodríguez, David Milán i Gerard Massana també seran a la pretemporada i el cos tècnic decidirà quin serà el seu futur en l’equip.

Cuesta ha estat acompanyat per Marc Nogués i David Raso en la sessió inaugural del curs i en formarà equip per preparar l’equip en la nova campanya. L’entrenament d’aquesta tarda ha estat enfocada al treball físic al gimnàs amb el treball tàctic a la gespa. En les primeres setmanes, l’equip entrenarà durant pràcticament tots els dies i ho alternarà amb els tests amistosos. A mesura que avanci la pretemporada, la càrrega d’entrenaments disminuirà fins a equilibrar-se amb el calendari habitual de les setmanes de lliga.

Deixa un comentari