Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell ja sap com es presenta la pretemporada del curs 2021-2022. Amb la data d’inici marcada per al 17 d’agost i amb fins a vuit partits amistosos, els de Javi Cuesta es posaran en marxa per posar-se a punt en el seu retorn a la lliga regular. Els blanc-i-vermells engegaran el dimarts 17 d’agost, després del festiu a Martorell, i quatre dies més tard disputaran el seu primer partit amistós.

L’estrena en els partits de preparació serà davant del conjunt juvenil de Divisió d’Honor del CF Cerdanyola. Excepte en dues ocasions, els de Cuesta jugaran cada set dies i es posaran a prova els caps de setmana. Contra la UE Castellar jugaran el dissabte 28 d’agost i el primer cap de setmana del mes de setembre s’enfrontaran al CE Sabadell i al CE Mataró, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre, respectivament. El dijous 12 de setembre ho faran contra el CE Sabadell Nord i tres dies més tard, el dimecres 15, jugaran contra el CFA Espluguenc. En el tram final de la pretemporada disputaran els dos últims partits davant el FC Santboià, el 19 de setembre, i contra el CE Banyoles el 25 de setembre.

Els blanc-i-vermells, que engegaran motors el 17 d’agost, han confirmat els fitxatges de Carles Caballeria, Ross Willox, Óscar Peña, Toni Domínguez, Bernat Sansano, Alex Torres, Hugo Sabán i Marc Carbonell, així com les renovacions de Xavi Marco, Adrià Aguilera, Guille Gámez, Martí Ramos, Eric Arévalo, Martí Rafanell, Marc Saldaña i Enric Soriano. Michael, Isaac Santaulària, Xavi Sansegundo, Marc Serra, Souleiman Touray i Iker Camacho són els jugadors que no seguiran a les ordres de Javi Cuesta.

 

 

Deixa un comentari