Skip to main content

És el torneig de referència del futbol femení al CE Torrent de Llops. Fotografia: CF Martorell.

El proper 22 de setembre tindrà lloc la tercera edició del Torneig femení ‘Ciutat de Martorell’ a les instal·lacions del CE Torrent de Llops. El torneig, de categories aleví i infantil, comptarà amb la presència de 32 equips i prop de 400 jugadores participants. Durant tot el dia es disputaran 50 partits en els 6 camps de futbol-7 que disposa les instal·lacions amb l’assistència d’un miler d’espectadors a les graderies. El CF Martorell, com a club organitzador, mobilitzarà una cinquantena de persones.

El ‘Ciutat de Martorell’ comptarà amb 16 equips participants per cada categoria (aleví i infantil) i es dividirà en quatre grups de quatre equips cadascun respectivament. El sistema de competició constarà d’una primera fase classificatòria on els equips de cada grup s’enfrontaran en un sistema de lligueta tots contra tots. La fase d’eliminatòries serà els quarts, semifinals i final. Entre els clubs confirmats destaquen la presència del FC Barcelona, RCD Espanyol, Girona FC, CD Fontsanta-Fatjó, EF Manu Lanzarote o CE Seagull, entre d’altres.

Seguiment a les xarxes socials

El CF Martorell compta amb un perfil a Twitter específic pel torneig: @cupfemeni on s’informarà dels equips participants i dels resultats del torneig. Així que les persones interessades a seguir fil per randa l’actualitat del torneig poden consultar-ho en aquest perfil de Twitter a les xarxes socials. A més, la informació també es compartirà als perfils oficials del club a les xarxes socials (@cfmartorell).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Join the discussion One Comment

Deixa un comentari