Skip to main content

Arriba el torneig MartoLeague al CE Torrent de Llops, que vol recuperar la competició durant les vacances d’estiu i tornar a reunir diferents equips de jugadors i jugadores fora de les lligues regulars. Durant tres setmanes, des del 26 de juny i fins el 14 de juliol, els equips competiran en les fases de grups i, més tard, en les fases eliminatòries prèvies als títols.

La MartoLeague preveu la competició en les categories sènior masculí (nascuts a partir del 2006), sènior femení (nascudes a partir de 2009), cadet (nascuts fins el 2006), infantil (nascuts fins el 2009) i aleví (nascuts fins el 2011).

Els partits tindran un format de dues parts de 20 minuts cadascuna i cada equip disputarà, com a mínim, quatre partits en la fase de grups i la fase eliminatòria. Durant els partits, cada conjunt podrà fer ús de cartes abans de començar-los i, també, durant el transcurs dels 40 minuts.

Per tal de seguir l’actualitat d’aquest torneig i conèixer els seus detalls, aquesta lliga té un perfil a Instagram (@MartoLeague) on s’actualitzaran totes les novetats i en què ja podeu consultar els preus d’inscripció de cada equip.

Descarrega’t el full d’inscripció

 

Deixa un comentari