Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell començarà aquest cap de setmana la lliga regular i ho farà a domicili, contra la UD Viladecans (diumenge, 17.00h). Després de vuit partits amistosos (quatre victòries, tres empats i una derrota), els de Javi Cuesta han viscut una pretemporada llarga que han sabut aprofitar molt bé. Durant sis setmanes, els blanc-i-vermells s’han posat a punt per tornar i viure de nou una lliga que s’assembla molt més a la que exsitia abans de la pandèmia.

A banda de la feina de preparar l’equip físicament, Javi Cuesta comptava amb l’encàrrec d’incorporar les cares noves (10 en total) i encaixar-les en un equip on ell també arribava de nou, acompanyat per Marc Nogués. I les sis setmanes de pretemporada han donat els seus fruits, amb un grup que comença a carburar a la mateixa velocitat.

En aquest sentit, Cuesta ha admès que “ens hem sentit molt còmodes i l’acollida ha estat molt fàcil, hem fet un grup com a bloc que fa temps que no veia” i reconeix que aquesta serà una bona base per als moments que viuran durant la lliga regular.

Pel que fa a la feina tàctica i física, l’entrenador blanc-i-vermell ha reconegut que no han volgut forçar, sinó carregar, de menys a més, l’equip. “Ha estat progressiu, els jugadors han anat agafant minuts i volíem que ens respectessin les lesions”, ha apuntat sobre l’esforç dels jugadors durant la pretemporada.

La lliga fa il·lusió

Cuesta ha aterrat al CF Martorell amb les ganes de reprendre la normalitat en la lliga regular i no se n’amaga. “Estem expectants i conscienciats que tenim una feina difícil i sabent que volem consolidar l’equip a Primera Catalana”, ha admès. A més, creu que han fet bon treball grupal i que servirà de cara a començar amb bon peu: “les bases estan ben posades, cadascú sap què ha d’aportar i tenim bastant clar a què jugarem,  això és magnífic”.

Enguany, la Primera Catalana comptarà amb tres grups i els martorellencs han estat inclosos en el grup 1, on viatjaran a Lleida en set ocasions, una més a Tarragona i visitaran també el Baix Llobregat, el Garraf i la Catalunya central. L’estrena serà aquest diumenge al Municipal Viladecans i la primera jornada a casa serà contra el CF Vilanova i la Geltrú.

Deixa un comentari