Skip to main content

El Club de Futbol Martorell celebrarà el dissabte 11 de juny la Final Cup en categories infantil i cadet amb sis equips per edat, que es repartiran en dos grups de tres cadascun.

Els equips s’enfrontaran en un format de lligueta de tots contra tots i els dos primers classificats de cada grup accediran a la fase final, on es creuaran amb els dos primers classificats de l’altre grup, on lluitaran per la primera plaça del torneig. Els partits tindran una durada de dues parts de 20 minuts i tindran quatre minuts de descans.

En la categoria infantil, el grup 1 estarà format pel Vic Riuprimer C, l’Atlètic Sant Just B i el CE Mercantil B, mentre que el grup 2 l’integraran l’Atlètic Lleida A, el CP Sarrià A i el CF Martorell A. En cadet, al grup 1 hi haurà el Vic Riuprimer A, el CE Mercantil B i el CF Martorell A, i al grup 2 s’hi trobaran el CF Badalona, l’Atlètic Sant Just B i el CP Sarrià A.

Durant tot el dia, el servei de restauració estarà disponible per a refrescos, aperitius i servei de dinars, mentre que el torneig és previst que finalitzi cap a les 16.20h, quan es faran les entregues de premis de les dues categories.

Deixa un comentari