Skip to main content

Martorell tornarà a ser la seu de la Festa del Futbol Català, en què s’aplegaran les finals de les competicions de futbol i futbol sala que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF). El Complex Esportiu Torrent de Llops acollirà les finals dels Campionats de Catalunya de futbol a partir del diumenge 12 de juny i durant el 17, 18 i 19 de juny de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i amateur. Excepte la primera i l’última categoria, totes es disputaran en les modalitats masculina i femenina.

La competició començarà el diumenge 12 de juny, amb la disputa de les finals de les categories infantil i cadet masculí, mentre que a partir del divendres 17 de juny se celebraran les semifinals juvenil, aleví i benjamí. El dissabte 18 de juny es coneixeran els campions aleví, infantil i cadet femení i aleví i benjamí masculí, mentre que el diumenge 19 de juny les finals d’edat juvenil tancaran la Festa del Futbol Català.

Aquesta serà la setena ocasió en què el CE Torrent de Llops veurà en directe les finals del futbol català, i és que ho fa de manera ininterrompuda des del 2015.

Deixa un comentari