Skip to main content

La Diable Cup 2023 s’encetarà el dissabte 9 de setembre amb la disputa de les categories S11 i S12. Amb vuit equips en categoria sub11 i vuit en la categoria sub12, setze conjunts disputaran el primer torneig de la temporada al CE Torrent de Llops.

En la categoria sub11, hi prendran part l’Escola de Futbol Base Calafell, el Club Natació Terrassa, la UD Gornal, la UD San Mauro, el FC Fundació Terrassa i els equips C, D i E del CF Martorell. En el cas de la sub12, els equips participants seran la UE Rubí, el FC Fundació Terrassa, l’Escola de Futbol Base Calafell, el CE Europa, la UD Gornal i els conjunts C, D i E del CF Martorell.

La competició començarà, en ambdós casos, a partir de les 9.00h. Cada categoria disputarà la fase de grups i els set millors classificats accediran a la següent fase. La categoria sub12 arrencarà amb la fase eliminatòria a les 16.00h, mentre que la categoria sub11 ho farà a les 16.45h. És previst que ambdues finals es disputin a les 19.45h.

Podeu consultar el pla de competició de la categoria sub11 i de la categoria sub12 i descobrir l’oferta de dinars i begudes al nostre bar.

Deixa un comentari