Skip to main content

El jugador vallesà arriba procedent del FC Sabadell Nord, de Primera Catalana. Fotografia: CF Martorell

Kevin del Corral Moraga (Sabadell, 1994) s’ha convertit en el primer fitxatge del primer equip del CF Martorell per a la temporada 2019-2020. El jugador vallesà arriba procedent del CF Sabadell Nord (Primera Catalana), ocupa la posició de migcampista o interior i ha estat presentat com a nou jugador blanc-i-vermell amb la presència del responsable de l’àrea esportiva, Joan Tort i el directiu Jordi Parera.

“Tot el que he m’ha arribat del CF Martorell és molt positiu. Veure la progressió que ha tingut el primer equip en els darrers dos anys, fer el salt de Tercera a Primera Catalana en dos anys fa que el projecte esportiu sigui molt atractiu”, assegura Kevin en la seva arribada a Martorell. El jugador vallesà, que la temporada passada va anotar dos gols amb el CF Sabadell Nord, té referències del vestidor martorellenc tenint en compte que en la seva etapa formativa al CE Mercantil va coincidir amb el capità Sergi Fernández i amb el tècnic Albert Nualart.

L’entrenador de Viladecavalls avala el seu fitxatge: “És un jugador hàbil, amb bon toc de pilot, compromès, intel·ligent, té talent i que aporta moltes sol·lucions ofensives. L’he entrenat i és molt bo, per això l’hem fitxat”. En aquest sentit, Kevin del Corral reconeix que “Nualart és un guanyador nat, ho porta a la sang. I és un aspecte que m’ha fet decidir per fitxar pel Martorell. És bo tenir al costat algú que sap encomanar aquesta exigència i mentalitat guanyadora”.

El CF Martorell torna a Primera Catalana una dècada després d’una participació breu d’una sola temporada (2008-2009). El jugador vallesà avisa que “Primera Catalana és una categoria molt diferent a la resta. Hi ha millors equips, millors jugadors, els partits es decideixen per petits detalls i hi ha molta igualtat”. Ara bé, el vallesà pronostica que “ens adaptarem bé i que serà una bona temporada”.

Comiat de Joan Amador

Arriba un vallesà i en marxa un altre. Joan Amador, que va arribar l’estiu passat cedit pel FC Terrassa tot i jugar al FC Matadepera, és la primera baixa dels martorellencs per a la propera temporada. Una lesió greu després del partit de la dotzena jornada al camp de l’Atlètic Júnior FC ha tacat la temporada del vallesà al CE Torrent de Llops. En el seu comiat, Amador ha explicat que “he acordat amb Nualart marxar a un equip de Segona Catalana per agafar minuts i tornar a ser el d’abans de la lesió”. A més, ha afegit que “m’emporto la confiança i l’aprenentatge que he rebut del míster. I sobretot, del tracte del vestidor per la temporada difícil que m’ha tocat viure”. El cos tècnic segueix treballant per confeccionar la plantilla per a la propera temporada.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari