Skip to main content

La jugadora de Masquefa és la segona cara nova del CF Martorell pel proper curs. Fotografia: CFM.

Judith Sáez (Sant Joan Despí, 1993) és el segon fitxatge del sènior femení del CF Martorell. La jugadora de Masquefa, que arriba procedent de l’escola Manu Lanzarote (Preferent), ocupa les posicions de davantera i extrem. “Vinc a Martorell per seguir creixent com a futbolista al costat de noves companyes”, diu. Sáez ha estat presentada al CE Torrent de Llops acompanyada del tècnic del sènior femení, Issam El Azzouzi i el coordinador de l’àrea femenina del CF Martorell, Carlos Prats.

La trajectòria de Judith Sáez comença al CF Masquefa tot i que va tenir un any al CF Igualada (Preferent) per tornar a Masquefa. En les últimes 5 temporades ha jugat dues campanyes a categoria Nacional -CF Pallejà i Levante Les Planes- i tres més a Preferent -CF Pallejà i Manu Lanzarote-. “M’atrau el projecte, tenim un equip per competir amb garanties a Primera Divisió i vinc per quedar-m’hi més anys”, diu Sáez com a nova jugadora blanc-i-vermella.
La seva experiència és un aval de pes en la seva arribada a Martorell. “Com és el cas de Jasmina, són dues jugadores que han jugat en categories superiors i serà molt important per aterrar a Primera Divisió”, apunta Issam El Azzouzi. Sáez destaca per la seva velocitat i verticalitat per les dues bandes. “La coneixem, coneix la plantilla i el club. S’adaptarà molt ràpid”, afegeix el tècnic. De moment, les dues úniques cares noves del sènior femení són Jasmina Alarcón (EF Olesa) i Judith Sáez (Manu Lanzarote).
CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari