Skip to main content

El tècnic de Vilanova i la Geltrú relleva Issam El Azzouzi a la banqueta blanc-i-vermella. Fotografia: CF Martorell

El sènior femení del CF Martorell ja té nou inquilí a la banqueta. Josep Maria Cremades (Vilanova i la Geltrú, 1960) ha estat presentat com a nou entrenador blanc-i-vermell en substitució del fins ara tècnic Issam El Azzouzi. Cremades, que s’ha forjat al futbol femení del CF Vilanova i la Geltrú, aterra al CE Torrent de Llops amb la intenció de fer un pas endavant després que les martorellenques asseguressin la permanència a Primera Catalana. Cremades ha estat presentat juntament amb el directiu de l’àrea esportiva, Joan Tort, i el coordinador general de l’entitat, Albert Nualart.

“Estava esperant una oportunitat com la que m’ha ofert el CF Martorell”, així s’ha expressat Cremades. Dues dècades més tard d’iniciar-se com entrenador, el vilanovenc aterra a Martorell amb l’ambició com a tret d’identitat. Després de ser un dels impulsors del futbol femení al club del Garraf, Cremades vol posar tota la seva llarga experiència en la nova etapa que s’obre al CF Martorell sense dos dels artífexs que van capgirar la història: el tècnic Issam El Azzouzi i el fins ara coordinador Carlos Prats.

El lligam del nou tècnic blanc-i-vermell amb el futbol femení té un llarg recorregut: fa 10 anys va crear el Club Femení Futbol Vilanova i la Geltrú, que va acabar dins l’estructura del CF Vilanova. Amb experiència en el futbol femení, admet que “l’interès de la junta directiva del CF Martorell i el coordinador general d’unir la branca femenina de la masculina” l’ha atret molt, un fet que s’escau a la seva predilecció per “tallar allò que separa el futbol femení del masculí”.

Sobre la plantilla que s’està dibuixat per la temporada vinent, Cremades ha anunciat hi haurà més d’una desena de novetats que s’aniran coneixent al llarg d’aquests propers dies. L’entrenador vilanoví ha avançat que “hi ha un grup bo de la temporada passada que s’unirà a reforços molt concrets per ser més ambicioses”. I l’objectiu, dues temporaes després d’haver ascendit a Primera Divisió, va més enllà de la permanència: “quan arribin les cinc últimes jornades volem estar en posicions de pujar de categoria”.

En aquest sentit, admet que persegueixen un estil de joc molt definit, basat en una preparació física molt alta i una actitud molt potent. Blindar el vestidor de possibles baixes i absències durant el curs també serà una fita a assolir per part de Cremades. “El salt a Primera Divisió és molt exigent al futbol femení i cal apuntalar bé la plantilla per afrontar els reptes que ens hem fixat de cara a la nova temporada”, reconeix, i apunta a treballar també fora del terreny de joc per tenir continuïtat i no patir en excès.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari