Skip to main content

(Foto: Jordi Muñoz, amb el president Rafa Garcia i el vicepresident Miquel Rodríguez)

El Club Futbol Martorell vol anunciar que Jordi Muñoz (1977) és el nou entrenador del primer equip, en substitució de Javi Gómez. Amb una llarga experiència en el món del futbol i una visió innovadora, Muñoz arriba al club amb el compromís ferm d’impulsar el rendiment esportiu i de dur l’equip cap a nous horitzonts d’èxt aquesta temporada,

Jordi Muñoz compta amb una àmplia experiència i arriba del Rocafonda CF. A més, va dirigir equips de la base blanc-i-vermella en les categories infantil i cadet preferent. El seu coneixement profund del joc, la seva capacitat de lideratge i el seu enfocament estratègic el converteixen en el candidat ideal per a dirigir el primer equip del CF Martorell en aquesta etapa decisiva de la temporada.

El CF Martorell confia que l’arribada del nou tècnic donarà una energia nova i una perspectiva fresca a l’equip. El seu compromís amb el desenvolupament integral dels jugadors, el seu enfocament en la disciplina tàctica i la seva capacitat per tal de fomentar un ambient positiu de treball són qualitats que encaixen a la perfecció amb la filosofia i els valors del club.

L’objectiu de Muñoz serà enfortir la identitat futbolística del club i competir al nivell més alt les jornades que resten, així com lluitar per les posicions altes de la taula.

La directiva del CF Martorell vol donar una càlida benvinguda a Jordi Muñoz i hi desitja molts èxits en les seves funcions com a nou entrenador del primer equip, tot desitjant que junts assolim els objectius establerts.

 

Deixa un comentari