Skip to main content

Joel Paredes, als 22 anys, és el nou entrenador del cadet A, de Preferent. Foto: CFM

Joel Paredes (Sant Andreu de la Barca, 1995) ha estat l’escollit per la direcció esportiva del CF Martorell per dirigir el cadet A fins a final de temporada. El tècnic, de 22 anys, subtitueix Rodrigo Betrián, qui va fer-se càrrec de la banqueta del cadet A des de l’estiu i que va ser cessat, de mutuu acord amb la directiva, el 8 de novembre passat per a la dinàmica negativa de resultats. Betrián va arribar a Martorell, l’estiu passat procedent de la Unificació Bellvitge.

Paredes, que també dirigeix l’aleví C del CF Martorell, explica que “afronto aquesta oportunitat amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar”. Aquesta setmana s’ha fet el relleu a la banqueta. En les últimes dues jornades de competició, el cadet A ha estat dirigit temporalment per José Real i Marc Garcia. “Conec la plantilla perquè sóc de la casa. És un grup de jugadors que ha demostrat que té ganes de competir i de créixer en aquesta categoria”.

Entrenador i jugador en actiu

La trajectòria de Paredes com a entrenador és curta tenint en compte que és un tècnic molt jove. Va estrenar-se al futbol base del CF Sant Andreu de la Barca per seguir a Martorell. Com a jugador, Paredes va formar-se a Can Salvi per fer el salt a la UE Cornellà, en edat de juvenil on va militar a categoria Preferent, Nacional i Divisió d’Honor. Després com a sènior ha jugat al CF Sant Andreu de la Barca (Segona Catalana), CF Santboià (Primera Catalana), Lusitanos (Primera Divisió, Andorra), Sant Ildefons (Primera Catalana) i, actualment, a les files del UD Marianao Poblet (Segona Catalana).

La permanència a Preferent és el gran objectiu de la temporada per al cadet A. Amb Betrián, el CF Martorell va sumar 7 punts de 21 possibles i la seva vinculació va finalitzar després de la derrota al camp de l’AE Prat (2-0), el 4 de novembre passat. Amb les dues últimes victòries seguides, els martorellencs són dotzens amb 10 punts. L’estrena de Joel Paredes a la banqueta serà aquest diumenge 26 de novembre (9.30 hores) davant la UD Viladecans.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari