Skip to main content

El jugador, procedent del CF Matadepera, aterra a Martorell amb la intenció de fer-se un lloc en atac. Fotografia: CFM.

Joan Amador (Sabadell, 1998) és la setena incorporació del primer equip del CF Martorell per a la temporada 2018-2019. El jugador, arriba cedit del FC Terrassa tot i que la temporada passada va jugar al FC Matadepera, ocupa la posició de davanter. El tècnic Albert Nualart assegura que “Amador és un murri en atac. És jove, ràpid, elèctric i ve a sumar juntament amb Max, Abde i Balada en una posició molt concreta del nostre esquema de joc”. El jugador de Sant Quirze del Vallès ha estat acompanyat pel director esportiu, Jordi Galera i el directiu adjunt a l’àrea esportiva de l’entitat, Joan Tort.

Amador no s’ha enfrontat mai al CF Martorell al llarg de la seva trajectòria esportiva. El vallesà es va formar a la Sabadellenca. En categoria juvenil va fer el pas al CE Sabadell (Preferent) i al CE Mercantil (Nacional) per iniciar el seu primer any com a sènior, al CF Matadepera. Amador assegura que “ja tinc ganes de debutar en un camp com el CE Torrent de Llops. M’agraden les instal·lacions i tan debò tots sumem per tirant endavant aquest bon projecte”. L’única referència que té del CF Martorell és, precisament, quan el seu exequip, el CF Matadepera, va tombar els martorellencs en la promoció d’ascens a Segona Catalana del curs 2015-2016. “No hi jugaba, però n’he sentit a parlar”.

El jugador vallesà no ha estat mai sota les ordres de Nualart, però sí que coneix la seva mà dreta, Sergi Seró.”La plantilla per la propera temporada té molt bona pinta i penso que l’objectiu de ser un dels candidats a lluitar per l’ascens a Primera Catalana és molt real. El meu compromís és ajudar el màxim possible a aconseguir-ho”. A més d’Amador, el CF Martorell ja compta amb 7 cares noves: Totti, Sanse, Blai Sirvent, Carlos Donado, Pau Hernández i Juan Del Peral.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari