Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ha tancat la pretemporada amb vuit equips amistosos i amb la mirada posada en unir les noves peces que integren la plantilla. El conjunt de Javi Gómez ha tancat prop d’un mes de pretemporada que hi ha servit per a iniciar el curs 2023-2024. Ara, arriba la prova de foc, i és que començarà la lliga regular.

En total, fins a dotze jugadors s’han incorporat a l’equip per a completar totes les posicions del joc. Javi Gómez, el tècnic blanc-i-vermell, explica que “hem jugat molts partits per anar conjuntant l’equip, han passat uns deu jugadors per provar i ara en tenim 22”.

Durant la pretemporada, els martorellencs han disputat fins a vuit partits, dels quals Gómez destaca que “hem tingut partits acceptables i d’altres no tant, independentment del resultat”. Els de Gómez han jugar contra rivals de diferents categories i han pogut posar a prova les noves peces.

Una estrena amb il·lusió

El primer partit de lliga serà al camp de la UE Sant Ildefons el dissabte 16 de setembre (17.00h) i els blanc-i-vermells l’esperen amb les ganes de mostrar un bon joc. En aquest sentit, Gómez diu que “l’equip està treballant per créixer esportivament i també fora del camp i la cohesió entre ells, tenim molts jugadors joves i nous”.

Sobre posar-se terminis, l’entrenador martorellenc explica que “volem ser un equip que vagi a la una”, i malgrat que el debut arriba “massa aviat”, “volem ser un equip que l’equip vagi a la una”.

 

Deixa un comentari