Skip to main content

Javier Gómez (Barcelona, 1970) és el nou entrenador del primer equip masculí del CF Martorell. El nou tècnic blanc-i-vermell ha aterrat al CE Torrent de Llops acompanyat per Danilo Liesegang (segon entrenador) i Carlos Camacho (preparador físic) i debutarà el diumenge 18 de desembre (12.00h) contra l’Atlètic Sant Just. Procedent del FC Martinenc, on va acabar la seva etapa el curs 2020-2021, aportarà la seva experiència a la categoria per prendre les regnes del vestidor blanc-i-vermell.

Gómez és tècnic esportiu, entrenador UEFA Pro i professor de la Federació Catalana de Futbol (FCF), va començar com a entrenador de futbol l’any 1997 i ha passat per la UE Cornellà, el Marianao Poblet, la Unificación Bellvitge i la UE Sant Ildefons. A més, també ha dirigit entrenadors de futbol base.

Sobre la seva arribada a Martorell, explica que ho fa amb molta il·lusió i agraït per l’oportunitat que el CF Martorell li ha donat. “Vull treballar, aportar l’experiència que tinc i intentar que l’equip estigui en els objectius marcats pel club”, ha expressat. Sobre la seva tornada a les banquetes, exposa que n’ha rebut de diferents des que va deixar el FC Martinenc i creu que “em ratifica com a entrenador, em sento molt honrat”.

Deixa un comentari