Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell ja compta amb entrenador per a la temporada 2021-2022 després del final d’etapa d’Albert Nualart al capdavant de l’equip. Javi Cuesta (Barcelona, 1973) aterra al CE Torrent de Llops acompanyat de Marc Nogués (Barcelona, 1991) per fer-se càrrec de l’equip un cop acabada la temporada 2020-2021.

Cuesta arriba procedent del CE Júpiter, a Primera Catalana, on hi ha dirigit la plantilla des del mes de desembre de 2019 i fins al final de l’última temporada. El barceloní va encapçalar l’escola Hunan del RCD Espanyol com a director tècnic el curs 2018-2019 i va formar part de l’staff tècnic del CF Badalona, a Segona Divisió B, des de la campanya 2015-2016 fins la 2017-2018. Abans, va passar pel CE Vila Olímpica com a director tècnic i la CF Montanyesa, la UE Sant Andreu i la FF Martorell com a entrenador.

Marc Nogués, de la seva banda, serà el segon entrenador i formarà parella amb Cuesta al CE Torrent de Llops. Procedent del CE Júpiter, ha passat pel FB Badalona al juvenil de Divisió d’Honor, la UDA Gramenet i ha estat coordinador de l’àrea de porters al CE Vila Olímpica i al primer equip del CE Júpiter a Primera Catalana.

Cuesta ha parlat del CF Martorell com “una entitat seriosa i amb una gran capacitat de creixement”, mentre que Nogués destaca el “creixement en els últims anys i en les possibilitats de fer el club més gran” a partir de la nova etapa.

Deixa un comentari