Skip to main content

Issam El Azzouzi seguirà a la banqueta del primer equip femení. Foto: CFM

Issam El Azzouzi (Tetuan, Marroc 1996) ha renovat com a tècnic del primer equip femení del CF Martorell. L’entrenador de Terrassa s’ha compromès una temporada més després de la seva arribada en el tram final de curs substituint a José María Salinas ‘Pepo’. El primer equip femení jugarà, una temporada més, a Segona Divisió.

La tercera temporada del primer equip femení en competició serà guiada per l’entrenador de Terrassa, qui ha convençut la direcció esportiva pel bon balanç al capdavant de l’equip el curs passat. “La prioritat aquest curs serà mantenir la presència i la regularitat als entrenaments que vam assolir a final de la temporada passada”, explica Isaam. A més, segons el tècnic egarenc, “l’equip ha de fer un pas endavant i jugar com un bloc. Si aconseguim tot això ens podrem plantejar fites més altes”.

Abans de la seva arribada al CF Martorell, Issam El Azzouzi va forjar-se al club del seu barri a Terrassa. Posteriorment va incorporar-se a la branca femenina del Centre d’Esports Sabadell, on el proper curs, dirigirà l’aleví A. Així, el tècnic compaginarà les dues banquetes com ha fet darrerament. Fouad Bellasfar acompanyarà Issam a la banqueta del CF Martorell.

La plantilla continua oberta

De cara a la propera temporada, Issam El Azzouzi continua remenant el mercat per incorporar, un mínim, de cinc jugadores. El tècnic compta amb el bloc del curs passat -entre 16 i 17 jugadores- i les úniques baixes confirmades fins ara són Vanesa Quirós i Rocío Montero. La pretemporada per a les noies començarà el 5 de setembre. L’inici de la competició oficial és prevista per a l’1 d’octubre i la FCF encara no ha fet públic el calendari de partits per a la temporada 2017-2018.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari