Skip to main content

El jugador de Navarcles, que ha jugat al RCD Espanyol en categories base, és la desena cara nova. Fotografia: CFM.

La desena cara nova del primer equip del CF Martorell per aquest curs és Isaac Santaeulària (Navarcles, 1998). El jugador bagenc, que arriba procedent del CE Sabadell B (Primera Catalana), ocupa la posició de lateral esquerre i tot i la seva joventut té una llarga experiència per haver jugat en les categories base de referència del país. En la seva presentació, Santaeulària ha estat acompanyat pel director esportiu del CF Martorell, Jordi Galera, i el directiu adjunt a l’àrea esportiva, Joan Tort.

“M’agrada el projecte, els objectius de l’equip, l’entrenador i el terreny de joc. Estic molt il·lusionat de jugar al CF Martorell a Segona Catalana”, assegura Santaeulària. El navarclí domina la banda esquerra on pot combinar les posicions de lateral i mig del camp. La seva especialitat són les centrades amb gran precisió i el llançament a pilota aturada. El jugador té una trajectòria impecable en el futbol base jugant majoritàriament a Divisió d’Honor. El navarclí va forjar-se en els inicis al Gimnàstic Manresa per fer el salt al RCD Espanyol i tornar al CE Manresa.

A Manresa va coincidir amb el tècnic Albert Nualart. “Conec bé el míster. Se que ens farà córrer molt i que competirem al màxim. L’entrenador de Viladecavalls assegura que “l’Isaac és un jugador de llarg recorregut, que pot créixer moltíssim aquesta temporada. Ens aportarà profunditat en el joc i sobretot disposarem d’un gran llançador de faltes”. A més de Santaeulària, el CF Martorell ja ha incorporat aquest estiu Vidal, Soriano, Amador, Totti, Sanse, Del Peral, Blai Sirvent, Carlos Donado i Pau Hernández.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari