Skip to main content

El futbol tornarà al setembre al Complex Esportiu Torrent de Llops. Fotografia: REM Images

El Club de Futbol Martorell ha obert les inscripcions per la temporada 2020-21 que finalitzarà el 31 de juliol de 2020. Des de la junta directiva s’ha fet un treball intens per adequar i millorar e,s sistemes de serveis, de comunicació i de tràmits a tots els socis i sòcies de l’entitat.

Després d’haver de tancar la campanya anterior fruit de la pandèmia sanitària, la temporada 2020-21 es presenta de manera atípica i adaptant-nos a tot allò  que vagi succeïnt amb la Covid-19. Així i tot, des del CF Martorell tornarà a ser un curs ple de reptes i objectius amb la intenció de compartir emocions des de l’estima pel futbol i l’esport.

QUOTES

El CF Martorell congela les quotes per a la temporada 2020-21. Així es mantindrà la quota del curs passat, de 150 euros (70 euros en concepte de soci i 80 de matriculació) en el moment de la inscripció, a més de cinc quotes de 75 euros els mesos de setembre, octubre, novembre, desembre de 2020 i gener de 2021.

El pagament es farà de forma telemàtica (adjuntem tutoria en aquest mateix dossier). Un cop fet l’abonament de la quota de soci i matriculació, els interessats hauran de retornar-lo al correu electrònic secretaria@cfmartorell.cat on s’hi haurà d’incloure el rebut del pagament a més del formulari d’inscripció degudament omplert i signat (l’adjuntem en aquest mateix dossier). Les oficines del CF Martorell es mantenen tancades fins a nou avís.

Reglament de règim intern [PDF]

Full d’inscripció temporada 2020-21 [PDF]

Formulari de devolució [PDF]

Deixa un comentari