Skip to main content

Pedro Pérez ‘Perete’ -l’últim de la dreta- va ser president de la desapareguda UE Martorell. Fotografia: Arxiu personal

El CF Martorell ha aprofitat la presentació dels equips de la temporada 2018-2019 per homenatjar a títol pòstum: Pedro Pérez, conegut per Perete i Jose María González Aretio. El president Vigueras ha dit que “gràcies a l’empenta de tots dos, en etapes diferents, van servir per mantenir viva la passió pel futbol a Martorell i perquè avui siguem el que som”. L’homenatge ha estat el moment més emotiu de la presentació quan ha sonat El Cant dels Ocells al CE Torrent de Llops.

Pedro Pérez, conegut per Perete, va ser president de la desapareguda UE Martorell en dues etapes (1982-1985-1991). Durant aquella etapa, el primer equip va aconseguir l’ascens a Primera Regional (1982-1983) i va ser l’impulsor de la creació de l’himne ‘Martorell’ que va interpretar la Coral Ars Nova. En l’acte s’ha lliurat un ram de flors a la vídua de Perete, Araceli Ovejero. Com a homenatge s’ha escoltat, de nou, l’himne que també ha heredat el Club Futbol Martorell.

DSC_0498 DSC_0502

D’altra banda, José Maria González Aretio, soci fundador de l’actual CF Martorell arran de la fusió entre la Unió Esportiva i l’Spòrting Martorell. González Aretio va morir el passat mes de juliol passat i la seva vídua, Josefina Navarro, ha rebut un ram de flors.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari