Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ha guanyat al camp del CF Molins (1-3) i ha tornat a sumar tres punts, dos mesos i mig després de l’últim triomf, a finals del mes d’octubre. El bon inici del partit ha encarrilat el triomf, que deixa els de Javi Gómez vuit punts per sobre del descens.

Martí Ramos ha estrenat el marcador molt aviat, rematant dins un còrner que ha servit Alfredo. Marc Carbonell ha acompanyat la diana inicial amb un gran gol des de la distància amb una gran vaselina.

Però dos minuts després, el partit s’ha trencat. Tot i l’avantatge, als de Gómez se’ls ha complicat l’escenari. Una sortida de Toni Domínguez s’ha sancionat amb targeta groga i un penal que ha transformat Oleguer Pujol per fer l’1 a 2.

En la segona meitat, els de Gómez han seguit dominant el joc i arribant amb molt perill. Els locals provaven de sorprendre Toni Domínguez, però no han tingut encert. A l’altra banda, els martorellencs han insistit per fer més gran el seu domini, davant la bona actuació del porter molinenc Leva. Bernat Sansano és qui ha trobat premi, ha transformat l’1 a 3 definitiu.

Javi Gómez aconsegueix, d’aquesta manera, el primer triomf com a tècnic blanc-i-vermell des que es fes càrrec de l’equip. Els martorellencs són ara dotzens i la setmana que ve tancaran la primera volta a casa.

 

Deixa un comentari